Stéphane Sterk

Osteopat D.O MNOF
Enhetsterapeut
Massør

Stéphane har sin utdannelse fra institutt for helsevitenskap ved Høyskolen Kristiania i Oslo. En fireårig utdanning bestående av medisinske og naturvitenskapelige fag. Gjennom studiet har han i form av Bachelor- og diplomoppgave fordypet seg i osteopatisk behandling av fordøyelsesproblematikk og hodepine. Han har stor interesse for hvordan det fysiologiske, psykologiske og ytre omgivelser henger sammen, og hvordan opplevelser i livet lager avtrykk i kropp og sinn. Med andre ord søker Stéphane alltid å forså sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag.

En konsultasjon inkluderer alltid en individualisert tilnærming hvor målet er å oppnå en funksjonell og smertefri hverdag. En konsultasjon innebærer:

• Grundig samtale og kartlegging
• Undersøkelser basert på nasjonale og internasjonale retningslinjer
• Manuell behandling på benk

Han behandler både akutte og langvarige smerter fra hele kroppen med et bredt spekter av ulike manuelle teknikker. Og er særlig kompetent innen følgende områder:

• Akutte og langvarige smerter fra muskel- og skjelettsystemet
• Smerter og stivhet i rygg, nakke og skuldre
• Stress- og fordøyelsesrelaterte plager
• Stressmestring og pustebesvær
• Livsstilsendring

Stéphane tilbyr også massasjeterapi. Han er medlem av Norsk Osteopatforbund og Massasjeforeningen. Osteopat i Oslo sentrum.

Jeg ringte Akupunkturhuset og fikk en akutt time hos Stephane. Kunne ikke vært mer fornøyd. Han er en profesjonell og kunnskapsrik terapeut som tok seg god tid og forklarte nøye. Etter kun fire behandlinger ble ryggen min symptomfri. Vil anbefale han videre 👍

Jeg vil absolutt anbefale Stephane. Han er veldig tilstede i det han gjør, og er tydelig interessert i faget sitt! Stephane lytter til deg, stiller spørsmål og er nysgjerrig på å finne ut om situasjonen, for å legge opp behandlingen best mulig. Han beskriver og forklarer hva han gjør hele tiden, og jeg følte meg godt ivaretatt.

Fresht lokale. Dyktig osteopat. Anbefales!

Stephane Sterk er en dyktig, kunnskapsrik og empatisk osteopat. Han har en helhetlig tilnærming til behandling og skaper en trygg atmosfære. Kan sterkt anbefale ham videre.

For meg er det viktig med en terapeut som ser hele mennesket og som engasjerer seg oppriktig i vedkommende. Stéphane er en slik type terapeut i tillegg til at han er kunnskapsrik og empatisk. Jeg føler meg alltid trygg hendene til Stéphane, og jeg har blitt mye bedre av mine kroniske plager. Jeg kan anbefale Stéphane til alle der ute som sliter med muskel- og skjelettplager og som ønsker en helhetlig behandlig. Tusen takk Stéphane for all god hjelp.