Om oss

Med over 19 års fartstid innen akupunkturfaget består Akupunkturhuset (tidl. Alternativklinikken) i dag av et team akupunktører med høy utdannelse og kompetanse.

Våre behandlere tilfredsstiller alle utdanningskrav som skal til for å være medlem i sin respektive fagforening. Gjennom disse er vi også forsikret. Akupunkturforeningens krav for medlemskap er høye og innebærer medisin grunnfag samt anatomi og fysiologi fordypningsfag. Dette innebærer at vi alle har studert minst 4 år før vi ble akupunktører.

Akupunkturutdannelsen i Norge er offentlig godkjent av NOKUT (Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen).

Som en del av studiet har vi alle hatt minimum 5 ukers opphold i Kina med teori og praksis innenfor akupunkturfaget. Flere av oss har også vært tilbake i Kina mange ganger for å videreutdanne oss. Vi er opptatt av å være faglig oppdatert og deltar derfor ofte på kurs her hjemme. Dermed at du kan stole på at vi har kunnskap om din diagnose både fra et kinesisk medisinsk- og et vestlig medisinsk ståsted.

Vi har alle klassisk akupunktur som vårt fagfelt. Klassisk akupunktur inkluderer også triggerpunktbehandling, eller medisinsk akupunktur som det også kalles.
Akupunkturutdannelsen krever kontinuerlig ferdighetstrening og praksis gjennom hele studiet før vi kan kalle oss akupunktører. De strenge kravene til klinisk praksis er et kvalitetsstempel som gjør at du kan føle deg trygg når du kommer til oss.

Hos Akupunkturhuset finner du også spesialkompetanse innen en rekke andre fagfelt. Huong Dang er utdannet sykepleier, Hege C. Gerhardt er utdannet innen homeopati, Cathrine Nodberg er utdannet doula (fødselshjelper) og Marit Slåtten er utdannet massasjeterapeut.

Vår brede kompetanse gjør oss til et sterkt team av behandlere og i fellesskap gir vi våre pasienter best mulig individuelt tilpasset behandling og oppfølging.

Les mer om våre akupunktører her.