Om oss

Akupunkturhuset består av et team dedikerte akupunktører og en dedikert osteopat med solid utdannelse og kompetanse. Vårt mål er at du som pasient skal få trygg og effektiv behandling for det du plages med.

Vi brenner for klassisk akupunktur! Gjennom snart 20 år har vi sett at at akupunktur har mye å tilby mennesker i alle aldre og faser av livet. Klassisk akupunktur inkluderer også triggerpunktbehandling, eller medisinsk akupunktur som det også kalles.

Hos oss finner du akupunktører som har tilleggskompetanse innen andre fagfelt. Hege C. Gerhardt er homeopat. Du kan lese mer om våre terapeuter her.

Lang utdanning og medlemskap i Akupunkturforeningen

Våre behandlere tilfredsstiller alle utdanningskrav som skal til for å være medlem i sin respektive fagforening. Gjennom disse er vi også forsikret. Akupunkturforeningens krav for medlemskap er høye og innebærer medisin grunnfag samt anatomi og fysiologi fordypningsfag. Dette innebærer at vi alle har studert minst 4 år før vi ble akupunktører.

Akupunkturutdannelsen krever kontinuerlig ferdighetstrening og praksis gjennom hele studiet. Vi har alle hatt 5 ukers opphold i Kina med teori og praksis innenfor akupunkturfaget. Flere av oss har også vært tilbake i Kina mange ganger for å videreutdanne oss. Vi er opptatt av å være faglig oppdatert og deltar derfor ofte på kurs her hjemme. Dermed at du kan stole på at vi har kunnskap om din diagnose både fra et kinesisk medisinsk- og et vestlig medisinsk ståsted.

Medlemskap i Akupunkturforeningen (MAF) og NLH er kvalitetsstempel som gjør at du kan føle deg trygg når du kommer til oss.

Vår brede kompetanse gjør oss til et sterkt team av behandlere og i fellesskap gir vi våre pasienter best mulig individuelt tilpasset behandling og oppfølging.